Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivuinfo // Blogi

Vieraskirja

 

 

Tänne kuuluvat luonnollisesti niin sanottujen vieraiden viestit, eli he jättävät tänne kysymyksensä, kuten linkinvaihtopyynnöt, ilmoitukset sun muut tärkeät asiat. 

Mainokset voi myös laskea tähän samaan vieraskirjaan, mutta mainos saa olla korkeintaan vain 15 riviä pitkä, parin rivin heitto ei haittaa. 

 

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

18.07.2017 12:24
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

17.07.2017 17:29
Horizon on pienimuotoinen kirjoittamiseen perustuva sivusto, joka etsii nyt uusia kirjoittajia. Liittyneille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä sekä muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Hirsimäki
Kotisivut: http://hirsimaen.suntuubi.com/

15.07.2017 02:27
Tervetuloa Hirsimäkeen!

Nimi: Linsku
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

25.05.2017 21:20
"Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä."

Nimi: Catty
Kotisivut: http://felinae.suntuubi.com

23.05.2017 07:51
Kyselitte linkinvaihtoa Felinaen kanssa josta on paljonkin aikaa. Anteeksi siitä. Felinae on ollut epäaktiivinen, mutta yritetään nyt herättää se eloon. Eli olisiko linkinvaihto vilä mahdollista? Vastausta mielellään viekkuumme. :)

Vastaus:

>> Vastailin sinnepäin. :)

- Kamikaze (24.5.2017)

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://verivalarpg.suntuubi.com

21.05.2017 19:54
Hei!
Linkinvaihto käy hyvin :) Todella kiva huomata, että Clover on taas elossa. Hyvää kesän odotusta ja onnea sivujen kanssa! <3

Vastaus:

Hienoa! Samaa sinne <3

- Kamikaze (24.5.2017)

©2017 ƇԼƠƔЄƦƤƛƬӇ - suntuubi.com